Campuran Minuman Berfungsi Organik

Teh Pelangsingan badan Matcha Slim di Bakalalan

Teh Pelangsingan badan Matcha Slim
RM169RM338
4.428

Untuk memesan Matcha Slim

Potongan harga -50%

Cara membeli teh Matcha Slim pada harga RM169

Teh pelangsing Matcha Slim - penurunan berat badan yang cepat dengan ubat yang berkesan. Teh mempunyai 100% komposisi organik semulajadi.

Anda boleh mendapatkan Matcha Slim dalam negara - Malaysia, dengan penghantaran ke di Bakalalan, hanya di laman web rasmi pengeluar. Untuk mendapatkan alat, pergi ke tapak, masukkan nama dan nombor telefon anda. Pengurus akan menghubungi anda untuk menjawab semua soalan anda dan mengatur penghantaran ke alamat yang anda tetapkan. Anda boleh mengambil bungkusan di pejabat pos atau kurier akan menghantarnya ke rumah anda. Pembayaran selepas menerima dengan tangan melalui pos atau penghantaran kurier.

Ada diskaun 50% untuk bandar anda, sempat beli produk turun berat dengan harga sebenar.

Cara membeli di Bakalalan Matcha Slim

Cara membeli teh Matcha Slim di Bakalalan pada harga RM169

Adakah anda ingin menurunkan berat badan dengan cepat? Perlukan Sokongan Turun Berat Badan? Kemudian kami mempunyai penyelesaian - teh pelangsing Matcha Slim, yang 100% semulajadi.

Bagaimana untuk membeli produk kami?

Anda boleh memesan produk pelangsingan badan kami di Malaysia hanya di laman web rasmi. Apa yang perlu dilakukan untuk memesan?

Pertama sekali, isikan borang pesanan ringkas di laman web, kemudian:

  • Isi borang supaya pengendali boleh menghubungi anda.
  • Dapatkan konsultasi percuma daripada pakar kami.
  • Bayar barang tersebut setelah diterima di Bakalalan.

Pembayaran hanya selepas menerima bungkusan di alamat anda dan hanya selepas penghantaran. Kos untuk menghantar bungkusan bergantung pada bandar tempat anda berada.

Cepat untuk membeli produk pelangsingan dengan komposisi semulajadi dan menurunkan berat badan tanpa sebarang usaha dan masa!

Sekarang baru boleh order dengan diskaun 50%. Terdapat juga tawaran untuk bandar anda - Bakalalan (Malaysia).